Preporuka stožera Civilne zaštite je da se sa stolova uklone klasični cjenici i jelovnici u vrijeme ograničenih uvjeta rada zbog virusa Covid-a 19.

Restorani, caffe barovi, fast foodovi i druge vrste ugostiteljskih objekata primorani su ponuditi jelovnik i cjenik svojim gostima preko QR Online jelovnika.

QR kodove možete staviti na restoranske naljepnice, transparente, salvete, a oni također mogu biti dio vašeg oglašavanja na letcima, plakatima i autobusnim nadstrešnicama.

QR kod se koristi u svim zemljama svijeta zbog svoje praktičnosti i primjenjivosti, a brojnu i široku primjenu našao je upravo u ugostiteljstvu. Restorani, kafići i ostali ugostiteljski objekti sa QR kod-om dobili su odličnog saveznika u svom marketingu.

Jednostavno i pregledno

QR kodove može očitati bilo koji mobilni telefon s kamerom, pristupom internetu i aplikacijom za čitanje QR kodova. Neki telefoni dolaze s ovom već instaliranom aplikacijom, ali za druge su na raspolaganju brojne aplikacije za besplatno preuzimanje na mreži.

Uporaba je jednostavna: kada se aplikacija aktivira, pojavit će se zaslon sličan kameri. Postavite QR kod na ekran, fotografirajte ga i aplikacija će vas automatski povezati s web adresom koja se nalazi u kodu.

Tehnologija QR koda potpuno je besplatna i svatko može svoju poruku ili internetsku adresu pretvoriti u jedinstveni QR kôd.

Ova godina će biti teška za sve ugostitelje te smo zbog toga osmislili prihvatljive pakete sa odličnim cijenama. Sa QR Online jelovnikom ugostitelj će uštedjeti jer nema potrebe printanje jednokratnih jelovnika i čestog dezifinciranja klasičnih cjenika / jelovnika.

Online jelovnik je personalizirani i prilagođen vašem postojećem dizajnu. Samo je potrebno da nam dostavite vaš postojeći cjenik u pdf formatu i brzo ćemo izraditi online jelovnik.

 

U našoj ponudi izrade QR Online Jelovnika uključeno je:

dizajn prilagođen vašim željama

cijene izražene u HRK ili EUR

višejezičnost jelovnika

fotografije uz svako jelo

fotografija objekta, video, opis lokala te obvezni podaci koji se moraju nalaziti na cjeniku / jelovniku

Dizajn QR koda

30 do 50 vodootpornih naljepnica sa QR kodom za stolove 5 x7 cm

hosting smještaj jelovnika

domena .hr prema nazivu restorana ili caffe bara

školovanje kako uređivati jelovnik

  Ispunite ovaj jednostavan upitnik i brzo ćemo Vam poslati konkretnu ponudu.

  Ime i prezime*

  Email*

  Telefon

  Naziv restorana ili kafića

  Trebam Online QR jelovnikWeb stranicu + QR jelovnik

  Želim da jelovnik ima više jezika osim hrvatskog EngleskiNjemačkiDrugi jezici

  Posebne napomene:

  Priložite pdf ili fotografije vašeg postojećeg jelovnika. Podržani tipovi podataka: pdf, txt, doc, docx, jpg, gif, png, xlsx, zip.

  Što su QR kodovi?

  QR (kratica za “quick response”) kod dvodimenzionalni je kod koji svojom funkcionalnošću nalikuje standardnim bar kodovima, s jednom ključnom razlikom – može ga se čitati putem mobitela.

  U rasteru kvadratića koji tvore kod krije se tekstualna poruka. Najčešće je to web adresa. Nakon očitavanja QR koda, internetski preglednik tvog mobitela odmah se usmjerava na adresu koju taj QR kod sadržava. U usporedbi s prepisivanjem web adrese, ova tehnologija omogućuje ti pristup željenoj web adresi brzim i jednostavnim postupkom, bez ikakvog tipkanja.

  Kako se čitaju QR kodovi?

  QR kodove može očitati svaki mobitel s fotoaparatom i pristupom internetu koji ima instaliranu aplikaciju za čitanje QR kodova. Nekim su uređajima te aplikacije već tvornički instalirane, a za ostale postoji velik izbor besplatnih aplikacija koje se mogu skinuti s interneta.

  Postupak čitanja QR koda je jednostavan: najprije u izborniku svog mobitela odaberite aplikaciju za čitanje QR kodova. Ako je tamo ne pronađete.

  Kad to učinite, pokrenite aplikaciju i prikazat će ti se zaslon sličan onome koji vidite kad želite nešto fotografirati mobitelom.

  Namjestite potom fotoaparat svog mobitela tako da QR kod zauzima većinu zaslona. Fotografiraj ga uobičajenim načinom i softver za čitanje kodova će automatski prepoznati web adresu skrivenu u kodu. Jedan klik – i već ste tamo! Tehnologija QR kodova potpuno je besplatna za korištenje i svatko može svoju poruku ili web adresu pretvoriti u jedinstveni QR kod.