Kako organizirati virtualni sastanak na Vašem računalu? ⋆ Design-ika.com

Kako organizirati virtualni sastanak na Vašem računalu?

U današnje vrijeme, potrebno će vam biti odraditi sastanak u virtualnom svijetu. Donosimo Vam postupak kako se spojiti na drugo računalo i demonstrirali svoje poslovanje.

Komunikacija je moguća preko telefona, skype, viber, whats up.

Povežite se na drugo računalo koristeći se AnyDesk besplatnom aplikacijom. Oba dva računala moraju imati instaliran AnyDesk aplikaciju.

AnyDesk aplikacija je jako slična TeamViewer koji je u posljednje vrijeme počeo blokirati i ne dozvoljava dulju komunikaciju od 2 minute. Zbog toga preporučamo AnyDesk. Dok ste spojeni možete mišem prikazivati na drugom računalu i time odraditi prezentaciju. Na primjer, želite objasniti svom dizajneru koje promjene želite na web stranici ili želite objasniti svom učeniku kako da riješi problem.

Korak 1.

Potražite AnyDesk na Google tražilici.

Kliknite na prvu poveznicu AnyDesk na Google tražilici.

Korak 2.

Kliknite na zeleni gumb – Free Download na Anydesk web stranici.

Korak 3.

Preuzeli ste i spremili aplikaciju na Vaše računalo. Nakon što preuzimanje završi (traje manje od minute) kliknite na aplikaciju kako bi je pokrenuli.

Korak 4.

Pokrenuli ste aplikaciju i sada možete vašem partneru dati identifikacijski broj vaše aplikacije. (ovo je u slučaju ako se netko spaja na vaše računalo)

Ukoliko se vi želite spojiti na drugo računalo tada zatražite ID broj i upišite ga u polje s desne strane od vašeg ID broja.

Korak 5.

Kako bi se spajanje omogućilo morate odobriti pristup tako da kliknete na Accept ili Dozvoli na prozoru koji će se pojaviti nakon što vaš partner upiše vaš id broj.

Ukoliko se vi spajate na drugo računalo, onda samo čekate kada će partner potvrditi i odobriti pristup. Nakon odobrenja otvara se prozor gdje u realnom vremenu vidite računalo partnera kao da je i to vaše računalo. 

Možete otvarati i pregledati sve opcije osim onih glavnih za funkcioniranje samog računala. Prijava je jednokratna i bez potvrde ne može se ostvariti spajanje.