Dropbox - Online alat za dijeljenje dokumenata ⋆ Design-ika.com

Online alat za dijeljenje dokumenata, koristan kao sigurnosna kopija ili umrežavanje računala.

Kreirajte svoj Dropbox račun i biti ćete u mogućnosti slati dokumente, datoteke, fotografije i druge medije bilo kome u svijetu tko ima instaliran Dropbox na računalu. Dropbox daje 2GB besplatne online prostora za pohranu, uz mogućnost da se doplati za više prostora.

Dropbox je super za timove koji rade zajedno koji žele imati umreženo mjesto gdje mogu držati važne dokumente i datoteke.

Neki ljudi vole da ih koriste kao rezervni plan za svoje najvažnije datoteke i oni znaju da nikada nećete izgubiti još jedan dokument s Dropbox kao i njihovi rezervni plan. Jednom instaliran, Dropbox je ikona koja radi na Vašem računalu gdje možete datoteke jednostavnim povlačenjem i ispuštanjem kopirati u Dropbox.

Dropbox predstavlja servis koji služi sinkronizaciji datoteka i dokumenata po svim vašim uređajima (PC, Tablet, smartfon…) i na većini operativnih sistema (Windows, Linux, MacOS, Android, Blackberry….) sa Dropbox serverom (koji se ne nalazi kod vas)  ali i čuvanju i djeljenje datoteka sa drugim korisnicima, bez obzira da li oni koriste ili ne koriste Dropbox.

Dropbox postoji u besplatnoj varijanti gdje dobivate startnih 2GB prostora za skladištenje podataka a može se i dokupiti prostor…recimo ako uplatite 100$ godišnje imat ćete na raspolaganju 100GB prostora.

Preuzmite Sada

 

Također, dropbox savršeno funkcionira na mobitelu ili tabletu; android, windows ili apple.